Team

De gedrevenheid, deskundigheid en servicegerichtheid heeft Autobedrijf J. Muys & Zn. gemaakt tot wat het is, een succesvol bedrijf met een tevreden klantenkring. We blijven innoveren en investeren om u van dienst te kunnen zijn met de hoogste kwaliteit in dienstverlening, professionaliteit en de nieuwste trends en technieken. Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Muys-Medewerker14

Jan Muys

Inkoop // Verkoop

Jan is de 3e generatie binnen het autobedrijf en is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de auto`s.

T. (026) 472 22 63
. 06 - 21873952
M. info@muysautos.nl
Muys-Medewerker13

Bram Beelen

Verkoop // Aftersales

Bent u opzoek naar uw nieuwe auto, of heeft u vragen over een recente aankoop?

Bram is u graag van dienst en voorziet u van een eerlijk advies.

T. (026) 472 22 63
. 06 - 42247954
M. info@muysautos.nl
Muys-Medewerker01

Eef Lindner

Service adviseur

Eef is al vanaf 2001 een vertrouwd gezicht binnen ons bedrijf. Eef heeft ruime technische kennis en geeft u graag een passend advies over het onderhoud van uw auto.

T. (026) 472 22 63
M. werkplaats@muysautos.nl
Muys-Medewerker12

Sabine Muys

Administratie

Sabine is 2016 het team komen versterken nadat ze hiervoor werkzaam is geweest als accountant. Sabine is verantwoordelijk voor de administratie en staat daarnaast als back-up voor de receptie.

T. (026) 472 22 63
M. administratie@muysautos.nl
Muys-Medewerker10

Sabine Kramers

Receptie // ondersteuning werkplaats en verkoop

Sabine is aanwezig op maandag en donderdag. Sabine is een echte gastvrouw en is altijd in voor een gezellig gesprek en voorziet u graag van een lekkere kop koffie.

Muys-Medewerker04

Kees van Nieuwenhuijsen

Schadeherstel

Denkt u aan kwaliteit, denk dan aan Kees! Al sinds 2001 is Kees werkzaam binnen ons bedrijf en uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van schade en lak.

Muys-Medewerker03

Wim van Dijk

Werkplaats 1e monteur

Nadat Wim zijn eigen autobedrijf verkocht had wilde hij toch graag werkzaam blijven binnen de autobranche. Wij maken graag gebruik van de ruime ervaring en kennis die Wim met zich meebrengt.

Muys-Medewerker08

Frederik van Eck

Werkplaats 1e monteur // technisch specialist

Frederik is sinds 2009 in dienst en de technische man binnen het bedrijf. Geen uitdaging is hem te groot, een moeilijke storing gaat hij dan ook niet uit de weg.

Muys-Medewerker07

Tijmen Janssen

Werkplaats 1e monteur // technisch specialist

Tijmen is in 2015 ons team komen versterken. Tijmen is hiervoor 10 jaar werkzaam geweest bij de Volkswagen/Audi dealer waardoor deze merken geen geheimen meer kennen voor Tijmen.

Muys-Medewerker02

Martin Clappers

Schadeherstel

Van je passie je werk kunnen maken. Martin is een echte vakman op het gebied van plaatwerk en carrosserie, met kwaliteit als bewijs!

Muys-Medewerker09

Mitchel Gaspersz

 Werkplaats 1e monteur

Mitchel is als leerling monteur begonnen binnen ons bedrijf, door zijn inzet en liefde voor het vak is hij inmiddels geslaagd voor 1e autotechnicus en zorgt hij graag voor uw auto.

Muys-Medewerker05

Niels Huibers

Schadeherstel

Niels is sinds 2018 ons team komen versterken. Niels is al meer dan 20 jaar werkzaam in de autoschade branche en is een echte alleskunner.

Muys-Medewerker11

Bart de Wild

Chauffeur // facilitairmanager

Bart zorgt ervoor dat alle auto`s op tijd op de plaats van bestemming zijn, tevens zorgt hij ervoor dat onze werkplaats er altijd schoon en opgeruimd uitziet. We hebben hem dan ook gepromoveerd tot facilitairmanager en daar is hij maar wat trots op.