Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

De werkplaats van Autobedrijf J. Muys & Zn.

Met goed en tijdig onderhoud blijft uw auto in goede conditie en voorkomt u mogelijke reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf J.Muys & Zn. in Heteren helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

 

Werkplaatsafspraak

Plan hier eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in bij Autobedrijf J. Muys & Zn. Regelmatig onderhoud voorkomt (hoge) kosten op de lange termijn en zorgt ervoor dat u zonder problemen verder kunt blijven rijden.

LEES MEER

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk, hiermee voorkomt u grote reparaties en neemt u veilig deel aan het verkeer. Door uw auto te laten onderhouden bij een erkend BOVAG bedrijf als Autobedrijf J.Muys & Zn. blijft uw auto in goede conditie en kunt u met zekerheid de weg op!

LEES MEER

APK-keuring

Als RDW erkend apk-keuringsstation verzorgen wij de apk-keuringen voor personenauto’s, campers en bedrijfswagens. Onze APK-keurmeesters staan voor u klaar voorzien van actuele kennis en beschikken over modern gereedschap om uw voertuig de zorg te geven die het verdient.

LEES MEER

Airco-service

Naast het feit dat een goedwerkende airco fijn is in zowel de zomer als winter, doet u er slim aan deze jaarlijks een servicebeurt te geven. De werking van de airco kan verslechteren, ook krijgen schimmels en bacteriën de kans om zich te nestelen.

LEES MEER

Bandenservice

De opslag en montage van uw zomer- en winterbanden op één plek, Autobedrijf J. Muys & Zn. maakt het mogelijk! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de befaamde bandenwissel, wij verzorgen ook graag de opslag van uw zomer en winterbanden.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Auto’s worden voorzien van een elektronisch geheugen. Deze detecteert storingen en geeft dit aan in het dashboard of infotainment scherm. Wanneer dit bij uw auto het geval is, doet u er slim aan om een storingsdiagnose uit te laten voeren.

LEES MEER

Uitlijnen

Het uitlijnen van de auto is het bijstellen van de wielen zodat deze recht naast elkaar staan op de grond en evenwijdig lopen. Staat uw stuur niet recht tijdens het rijden? Trekt de auto naar links of rechts of slijten uw banden snel. Dit kan betekenen dat uw auto uitgelijnd moet worden!

LEES MEER

Schadeherstel

Voor het verhelpen van opgelopen schade vertrouwt u graag op een specialist. Autobedrijf J.Muys & Zn. kan de meest complexe schades herstellen zodat uw auto er weer als nieuw uit ziet.

LEES MEER

Remmenservice

Veilig autorijden begint met goed functionerende remmen. Het remsysteem draagt voor een ongekend groot deel bij aan de veiligheid van uzelf, inzittenden en andere weggebruikers. Om die reden is het verstandig deze eens in de zoveel tijd te laten controleren door middel van remmenservice.

LEES MEER

Ruitschade

Er is niets zo vervelend als ruitschade. Waar we met een botsing of andere schade zelf nog wel eens de schuldige kunnen zijn, is dat bij ruitschade vaak niet het geval. Een klein steentje dat opspringt door de voorganger kan al genoeg zijn voor een ster in de voorruit. Is repareren niet meer mogelijk? Dan kunnen wij ook de gehele ruit vervangen!

LEES MEER
whatsapp
Morgen Internet – Zorgeloos Light website